Skip to content
Home » Despre mine

Despre mine

Bună, eu sunt Xaara

M. Științe Sociale și Post. Univ. Psihipedagogie

B.A Arte plastice

Puterea vindecătoare a artei este dovedită în foarte multe domenii socio – profesionale. Omul are o forță creatoare interioară care se manifestă în moduri subtile și subiective. Află cum îți poți da seama de aspectele tale creative, cum să vindeci rănile trecutului și cum arta îți poate îmbunătăți stilul de viață.

Bună, sunt antreprenoare, art terapeut și autoare. Sunt o femeie care a trecut prin suferință, fiind unul din decrețeii anilor 1980 și care ani de zile a luptat să înțeleagă traumele prin care a trecut. Și cum toate aceste lucruri aparent minore, mi-au influențat viața, mi-au determinat deciziile și mi-au contaminat gândurile.

Se spune că ceea ce nu te omoară, te face mai puternic. Poate că da, dar toată acea putere este câștigată prin foarte multă suferință ce putea fi evitată.

Lecțiile de viață se pot învăța fără forță, violență sau cuvinte dureroase. Îmi doresc să educ oamenii în a renunța la vechile cutume, la idealurile învechite de a se sacrifica pe sine pentru binele altora și de a-și recâștiga puterea interioară.

Dacă tu ești bine, atunci și cei din jurul tău vor fi bine. Iar cei pe care îi vei deranja sunt exact cei care nu te-au acceptat niciodată așa cum ești tu, ci te-au acceptat doar pentru ceea ce poți face pentru ei.

Îmi doresc ca tu să descoperi puterea ta interioară prin moduri care să îți amintească de copilărie, de joacă, de bucuria de a trăi pe care o are în ochi un copil, care uneori se pierde odată ce traversăm de la adolescență către maturizare. Sunt aici să vă ajut să descoperim acel copil vesel, pe care cei din jur l-au forțat să le facă tuturor pe plac, mai puțin lui.

Nu trebuie să renunți la tine, la felul în care ești pentru a te adapta!

Societatea este formată din oameni ca tine, ca mine, regulile sunt date de noi, legile stau în puterea noastră de a recționa colectiv. Hai alături de mine să recapeți toate acele puteri care ți-au fost sufocate și împinse înapoi în subconștient.

Te aștept cu drag!